DrakenLiefde vliegt WereldWijd!

Als ambassadeur van het boek © DrakenLiefde van Liesbeth Schippers. En als Expat Moeder in Kopenhagen, Denemarken – voel ik haar roep om haar LAATSTE 15 EXEMPLAREN (1e druk, 2019) WereldWijd te laten vliegen.

Die missie heb ik al in 2021 aangenomen! En wat is me dit een missie! In Liesbeth haar woorden: “They call you, when the time is there” of “The next step will reveal itself”. Inmiddels heeft een bordspel met de 12+1 karakters vorm gekregen.

Dus in deze vernieuwde workshop, neem ik je mee:

  • op reis op met deze missie, bv. de draken die ik tegenkom, en hoe ik trouw ben aan die draken, en vrienden met ze maak.
  • hoe de vorm van deze missie – drakenliefde wereldwijd laten vliegen – steeds helderder wordt.
  • het boek tastbaar te maken middels het bordspel, zodat de 12 karakter tot leven worden gebracht.

Na deze workshop heb ik je geïnspireerd hoe een missie stap-voor-stap in alle overgave en liefde steeds meer vorm krijgt. Mogelijk krijg je herkenning om jouw verlangen (levensmissie) te realiseren. En begint jouw (levens)energie te borrelen. En tevens herken je al wat ridders en draken die op jouw levenspad (elke keer opnieuw) verschijnen.

Dit is een voorproefje van hoe een aantal van de 12 karakters tot leven worden gebracht Zo ontdek je bijvoorbeeld in deze workshop welke van de 3 ridders bij jou de hoofdrol speelt. En kan jij oog-en-oog te komen staan met jouw draak.

DrakenLiefde & nicolekemp

In 2016 deed ik een eerste PaardenCoach sessie bij Liesbeth Schippers. Een deur van emoties vloog bij mij open. De boodschap was helder voor mij. Ik had ZELF iets te doen.

Najaar 2017 volgde ik de Buitengewoon PaardenCoach Opleiding bij haar. Ik her-innerde me door die opleiding dat ik over een moeiteloze verbondenheid met het ‘grotere’ veld beschik. De paarden zijn instant aanwezig in dit grotere veld. Het voelt voor mij dan ook heel natuurlijk aan om samen met paarden te werken. Er ontstaat dan een telepatisch vermogen tussen mij en het paard waarin ik met verhelderende vragen jouw bewustzijn vergroot.

Aan het eind van de opleiding, had ik al meerdere coachees gecoacht. Alleen was ik daarnaast nog full-time in dienst. Ik durfde de stap nog niet te maken om voor mezelf te beginnen als paardencoach. Niet veel later belandde ik in een burn-out. Ik had eerst zelf nog wat Draken aan te kijken, en ontdekte dat het aankijken van Draken een levenspad is. Mijn innerlijke pad naar binnen begon toen pas echt, en stopte niet meer…

In 2019 kwam Liesbeth met DrakenLiefde. Vanaf dag 1 tot op de dag van vandaag ben ik een grote ambassadeur. Ik was donateur bij haar crowdfunding actie, aanwezig bij haar boekpresentatie, … Doordat ik ook bij haar de paardencoach opleiding heb gevolgd. Voel ik dat deze missie een volgende stap voor mij is om vol-ledig in mijn eigen kracht te gaan staan – juist door het boek van een ander – wereldwijd te laten vliegen. Deze grote missie te manifesteren in het niet weten, in het wel vertrouwen.

En nu?

Via het Facebook bericht van Liesbeth Schippers eind Augustus las ik dat de ALLERLAATSTE 15 exemplaren van de Eerste druk van DrakenLiefde “uit wilde vliegen”.

Ik voelde direct dat ze naar mij naar Denemarken wilde vliegen. Alleen hoe en wat ik er dan mee zou gaan doen, dat wist ik nog niet. En dat maakt ook niet uit, zoals Liesbeth dit omschrijft: “they – the dragons – call you, when the time is there…”. Zodoende staat het rode drakenpakket met 15 DrakenLiefde boeken nog steeds ingepakt bij mij thuis. Ik weet, dat het boek WereldWijd wil gaan vliegen. Alleen wanneer en hoe, dat weet ik dan nog niet. Zo heb ik dus een aantal verzoeken voor het boek uit Nederland gehad. Daartegen heb ik ‘NEE’ gezegd. Het voelt voor mij niet kloppend in de energie om deze exemplaren weer ’terug te sturen’ naar Nederland.

Nu ik zelf in het buitenland woon, mijn eigen coaching bedrijf aan het opzetten ben, en Moeder ben geworden van een zoon. Dit laatste was voor mij tevens het moment om het boek uit de kast te halen. En dan de Divine timing van Liesbeth haar oproep. Voelt mijn missie kloppend. Om haar allerlaatste 15 DrakenLiefde exemplaren naar het buitenland uit te laten vliegen.

Het beeld dat ik erbij heb, is dat ik het boek in de praktijk breng. Tot leven breng. Sterrenstof over het boek strooi. Magie uit het boek tastbaar maken, en de karakter uit het boek te laten komen. Waarin jij de hoofdrol speelt!

De vorm om de 12 karakters van het boek tot leven te brengen, verandert continu. Het is iets wat ik niet alleen kan doen. In interacties met anderen is deze vorm tot stand gekomen. Waardoor nu het DrakenLiefde bordspel is geboren.

DrakenLiefde.

“Op een avond werd het verhaal DrakenLiefde als vanzelf geboren.” staat er in de inleiding van het boek DrakenLiefde. Het verhaal ontstond toen Liesbeth Schippers haar zoon Mats naar bed bracht. “DrakenLiefde is niet zomaar en alleen een kinderboek. Zo staat de draak voor alle vormen van angst, alles wat je ervaart aan weerstand, spanning, pijn, emoties of zorgen op ieder moment.”

Heb je het boek nog niet? DrakenLiefde eerste druk is uitverkocht. Tweede druk is onderweg, en vanaf nu is er een Luisterboek beschikbaar. Contact Liesbeth Schippers via een PB.